Stroopwafels zijn in Nederland niet weg te denken bij een koffietje. Heb jij al eens de combinatie brownie met stroopwafel geprobeerd? Brownie met stroopwafel is een match made in heaven als je het mij vraagt!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er ongelofelijk veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, 19% stroopwafel (42% suikerstroop, roomboter (melk), tarwebloem, basterdsuiker, plantaardige olie (palm, koolzaad), water, emulgator (E471), voedingszuur (E330), kleurstof E160a(iii), natuurlijke aroma’s, roomboter, scharrelei, sodium bicarbonaat (E500), magere melkpoeder, zout, kaneel), ongezouten roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen