Het onweerstaanbare duo karamel en zeezout is niet meer weg te denken uit ons leven. Deze allemansvriend heeft geen uitleg nodig, toch? Dat wordt genieten!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er ongelofelijk veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), 15% karamel (gezoete gecondenseerde melk (volle melk, suiker), roomboter (melk), donkere basterd suiker (kristalsuiker, invertsuikerstroop, kleurstoffen: E150c, E150d)), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), 0,5% zeezout, vanillesuiker (suiker, aroma).
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.