Omdat een brownie met koffiesmaak zo hoog op jouw wishlist staat en ik je chocoladedromen graag laat uitkomen, ben ik samen met mijn bakkers aan de slag gegaan om de perfecte brownie met koffiesmaak voor je te maken. Wat is er nou lekkerder dan koffie en een brownie? Yep, een brownie met koffiesmaak dus!
Met trots presenteer ik de Cappuccino Brownie. Een heerlijke combinatie van chocolade, mokkaboontjes, witte chocoladechunks en natuurlijk koffie. Ik hoop dat jij net zo smult van de Cappuccino Brownie als ik.
Liefs,
Natascha
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), 5% pure chocolade met mokkasmaak met ten minste 44% cacaobestanddelen (suiker, cacaomassa, cacaoboter, koffiebonen, emulgator (zonnebloemlecithine), aroma, glansmiddel (arabische gom, schellak), glucosestroop, vanille-extract), 4% witte chocolade met ten minste 21% cacaobestanddelen (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, emulgator: E322 (soja), natuurlijk vanille aroma), 3,2% smaakpasta koffie (suiker, water, koffie-extract, karamelsuikersiroop, gedehydrateerde koffie, aroma's, natuurlijk koffie-extract), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.