Al een hele lange tijd wordt mij gevraagd of ik een Vegan Brownie in mijn assortiment wil opnemen. Natuurlijk wil ik dat, maar alleen onder de voorwaarde dat de Vegan Originals Brownie bijna een kopie is van mijn Originals Brownie.
Na een jaar(!) lang testen kan ik nu eindelijk zeggen: HET IS GELUKT! Ik ben heel benieuwd naar wat jij ervan vindt, laat je het me weten?
Liefs,
Natascha
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er ongelofelijk veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), sojadrink (water, sojabonen, calciumcarbonaat, stabilisator: E418, zout, natuurlijk aroma), tarwemeel, kokosolie, cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: melk, ei, noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen