Chocolade en hazelnoten. De match-made-in-heaven onder de zoete verwennerijen. Die mag natuurlijk niet ontbreken in ons vegan assortiment. Uitgesproken, puur en een garantie voor succes. Ga je uitdelen? Zorg er dan wel voor dat je er eerst eentje (of twee) apart legt!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De Belgische Callebaut chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), sojadrink (water, sojabonen, calciumcarbonaat, stabilisator: E418, zout, natuurlijk aroma), tarwemeel, kokosolie, 8% hazelnoten, cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: melk, ei, andere noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.