Stroopwafels zijn in Nederland niet weg te denken bij een koffietje. Heb jij al eens de combinatie brownie met stroopwafel geprobeerd? Brownie met stroopwafel is een match made in heaven als je het mij vraagt!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er ongelofelijk veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, 20% stroopwafel (tarwebloem, 30% glucose-fructosestroop, plantaardig vet (palm), suiker, 12% roomboter (melk), gekarameliseerde suiker, plantaardige olie (raap), sojameel, weipoeder (melk), zetmeel (tarwe), rijsmiddel: E500; zeezout, emulgatoren: E322 (soja), E471; magere melkpoeder, scharrelei, kaneel, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: E330; natuurlijke Bourbon vanille), ongezouten roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.