Deze brownie met pindakaas stond bovenaan mijn lijstje. Het is een van mijn favorieten en ik bak ze daarom ook met veel plezier! Door de pinda’s is de brownie lekker knapperig, en de pindakaas maakt ‘m zo heerlijk smeuïg. Om je vingers bij af te likken!
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), 9% pindakaas (85% pinda’s, plantaardige oliën (raap, soja, palm), zout), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), 7% gezouten pinda’s (95% pinda’s, zonnebloemolie, 1,2% zout, cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan bevatten: noten, andere glutenbevattende granen.