Image
Image

Kruidnoten Brownie

€21,95
Kies het aantal brownies per box:
Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Je hebt nog
counting... uur.
Deze brownie is (tijdelijk) uitverkocht.
Niet op voorraad
Met deze browniebox verdien je 23 Choco's!
Kruidnoten Brownie

Een smeuïge handgemaakte brownie boordevol knapperige kruidnoten. De twee geheime ingrediënten van de Sint maken deze brownie tot eentje die je nergens anders zult vinden. Klopt jouw hart ook vol verwachting? Je kunt deze brownie bestellen tot en met 1 december 16:00u en laten verzenden tot en met 5 december!

Liefs,

Natascha

 

Ingrediënten

Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug.

Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:

Suiker, roomboter (melk), 15% kruidnoten omhuld met melk- en pure chocolade (tarwebloem, suiker, plaataardige oliën (palm, raap), glucose-fructosestroop, specerijen, rijsmiddel: E500/E503/E450, zout, gebrande suiker, melkchocolade (suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, weipoeder (melk), emulgator: E322 (soja), natuurlijk vanillearoma), pure chocolade (suiker, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: E322 (soja), natuurlijk vanillearoma), glansmiddel: E414), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), speculaaskruiden (97% specerijen, sinaasappelschillen), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.

Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.

 

Loading...
Loading...
Loading...
Menu
Mijn account
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »